Important reforma a l'escola Cor de Maria de Sant Feliu

L'edifici de l'escola Cor de Maria de Sant Feliu de Guíxols ha patit aquest estiu un important rentat de cara. Paletes, pintors i altres industrials han treballat aquest divendres sense pausa per enllestir la important remodelació que s'ha fet a l'edifici amb l'objectiu que dimarts, dia d'inici del nou curs escolar, l'escola estigui acabada i a punt per rebre l'alumnat.
Els terminis es cumpleixen i després d'un estiu molt intens d'obres es començarà el curs el dia que toca i amb una escola reformada. Des del centre destaquen que aquesta inversió era del tot necessària.
 
This text will be replaced
INTERVÉ: Cristina Carrion, directora escola Cor de Maria - Sant Josep / Josep Massallé, cap d'estius escola Cor de Maria - Sant Josep
 
És la primera obra important que es fa en aquesta escola des de que va obrir ja fa més de 150 anys. L'escola té un nou accés, passadissos més amples,més llum, una nova escala principal i ascensor.  També s'ha aixecat el pati eliminant-ne les escales amb una estructura de formigó. Més lluminositat, més accessibilitat i nous espais i serveis per la seguretat i la comoditat de la comunitat educativa que hi passarà durant els propers anys.
 
Els alumnes estrenaran la reforma dimarts coincidint amb l'inici del curs i qui ho desitgi podrà veure l'escola el 16 d'octubre en una jornada especial de portes obertes.