Palamós rebrà 39 escales de creuers durant aquesta temporada

Palamós rebrà 39 escales de creuers aquesta temporada, una xifra més que positiva que suma 10 escales més que la temporada passada.
 
La campanya tindrà el seu tret de sortida el dijous 27 d’abril amb la visita del Club Med 2 i tancarà el dijous 2 de novembre amb l’Azamara Quest, allargant fins a 8 els mesos de temporada 2017. Setembre i octubre seran els mesos amb més activitat de la temporada amb 9 i 8 escales previstes respectivament. 
 
This text will be replaced
 
El creuer que més escales farà a Palamós serà el Tui Discovery amb un total de 6, la primera el 19 de maig i la darrera 27 d’octubre. El vaixell pertany a la companyia Thompson Cruises, una de les més fidels a l’enclavament palamosí. 
 
Per contra, hi haurà diversos vaixells que pararan a Palamós només en una ocasió al llarg del 2017, com són el Club Med 2, l’albatros, el Sirena, l’Azamara Journey i l’Oriana.
 
El Thomson Majesty serà un cop més el vaixell més gran que passarà per l’enclavament baixempordanès amb una eslora de 268 metres. Le Ponant per contra, serà el de mida més reduïda amb 88 metres d’eslora. 
 
Aquest any es consolida la tendència iniciada la temporada anterior de comptar amb estades més llargues. El rècord l’establiran els vaixells Seven Seas Voyager el 17 de juliol i el Riviera el 12 d’octubre, que arribaran a les 8 del matí i marxaran a les 11 de la nit fent un total de 15 hores d’escala a Palamós. 
 
Amb aquesta previsió, el port de Palamós segueix imparable consolidat com al segon port turístic de Catalunya i una referència a nivell internacional.