Mal partit i derrota del Palamós al camp de l'Europa (1-0)

El Palamós va caure per la mínima al Barri de Gràcia davant un Europa que va ser molt superior i va generar molt més perill. Amb aquesta derrota, els de Joan Màrmol baixen a la sisena plaça i es despengen lleugerament de la zona de play-off.
 
This text will be replaced
 
Tot i que el partit va començar molt igualat al Nou Sardenya i la primera la va tenir de forma clara Marc Medina, els locals van començar a guanyar terreny als empordanesos i les ocasions van anar arribant progressivament. La manca de punteria dels locals i l'encert del retornat Aleix Manzano van evitar que els escapulats s'avancessin. 
 
Els mateixos problemes amb la sortida de la pilota i la construcció del joc que va tenir el Degà al primer temps es van repetir al segon. L'amenaça de l'Europa no cessava i els canvis en el plantejament tàctic del Palamós no donaven fruit. Finalment, al 75', Xavi Civil va anotar el solitari gol que feia justícia al que s'havia vist sobre el terreny de joc i que servia de bombona d'oxigen a un Europa que arribava 17è a la cita però va oferir una imatge molt millor del que la classificació mostrava. Mentrestant el Palamós quedava a cinc punts de la quarta posició. 
 
Malgrat la derrota, ara els palamosins tenen una gran oportunitat de segellar una molt bona primera volta en l'ultima jornada de l'any a casa davant el Vilassar, que és penúltim. Si guanyen, els de Joan Màrmol hauran assolit una important suma de 30 punts.