Què trama Trump al Golfet? (INNOCENTADA 2016)

Aquestes cinc lletres podrien decorar la porta del polèmic xalet del Golfet de Calella de Palafrugell. Segons ha pogut saber TV Costa Brava la corporació de Donald Trump estaria al darrera de la polèmica operació urbanística amb l'objectiu de fer un establiment exclusiu de superluxe per nordamericans adinerats que visitin la  Costa Brava.

This text will be replaced

A través de socis europeus els fills del president electe dels Estats Units han creat l'empresa Make Golfet Great Again Services, en una de les múltiples inversions que preveu fer al Vell Continent.

La noticia ha saltat després de l'entrevista que el futur president va concedir al periodista Bert Trash de Wisconsin TV en la que va explicar que deixa les seves empreses a mans dels seus fills i va enumerar diversos reptes de futur entre els quals fer el salt a Europa: "Quan vaig estar a Barcelona un polític local em va portar en un dels seus racons preferits de la Costa Brava  i quan vaig veure aquella preciosa cala d'aigües turqueses vaig pensar: Farem gran el Golfet".

La bona relació entre Trump i Putin hauria permès els negocis entre el propietari rus del Golfet i el magnat.

Un hotel de luxe molt selecte

Segons ha pogut saber TV Costa Brava, a diferència del que passa als Estats Units, l'hotel que es projecta al Golfet seria de petites dimensions amb detalls molt cuidats i serveis exclusius només a l'abast d'un club selecte d'empresaris.

El principal inconvenient que estan trobant els impulsors del projecte és que la ma d'obra europea és molt cara i per això, segons ha denunciat l'activista antiTrump Julio Alberto Gómez, els seus hereus estarien pressionant les autoritats europees per facilitar l'entrada d'obrers mexicans. "Trump vol fer un mur per evitar que els mexicans vinguin a Amèrica però els està reclutant pels seus projectes a Europa. Això és inacceptable"

Des de l'Ajuntament de Palafrugell no s'han pronunciat sobre un cas que segueix en mans d'Urbanisme  de  la Generalitat.

 

Aquesta és la innocentada que vam fer en motiu del Dia dels Innocents del 2016  :P