Art i artesania es fusionen a la mostra 'Tano Pisano: Ceràmica'

L'art de Tano Pisano i l'artesania dels ceramistes de La Bisbal i comarca es fusionen en aquesta exposició que es pot visitar durant tot l'estiu al Terracotta Museu de La Bisbal.
This text will be replaced
INTERVÉ: Xavier Rocas, director de La Bisbal d'Empordà
 
Ell és Tano Pisano, artista italià enamorat de l'Empordà i que les seves pintures i aquarel·les han traspassat fronteres. Durant uns anys es va atrevir a utilitzar la ceràmica com a suport per la seva pintura i tenint clar què volia projectar i com ho volia fer va acudir als artesans de l'Empordà per treballar amb ells. L'experiència va resultar un èxit que ha sabut repetir i el resultat és aquest: una mostra de ceràmica i art amb la signatura de Tano Pisano.
 
Ja al 2011 escrivia al llibre Peix: 'Sóc pintor, reivindico el meu rol d'artesà, jo vull pintar: aquest és el meu llenguatge, d'aquesta manera comunico'. A l'exposició hi ha escultures, plats, gerres i altres peces de ceràmica. També hi ha dibuixos i pintures, els que crea Pisano en el procés artístic.
 
El caràcter industrial de l'antiga fàbrica Terracotta convertida en el museu de la ceràmica contrasta amb la finura i la delicadesa de l'obra de l'artista Tano Pisano que fidel a la puresa del blanc i a la intensitat del blau torna a deixar petjada a l'Empordà. La mostra s'ha inaugurat coincidint amb la setmana de l'artesania a l'Empordanet i romandrà al museu fins el 18 de setembre