Marco Mezquida porta el "Marco Mezquida Trio" aquest divendres 21 de juliol a les 23:00 a la Platja Gran de Platja d'Aro en el marc de la 20ª edició de les Nits de Jazz. En parla Josep Maria Sauret, director del festival.
 
"The Legendary Jazz Orquestra" porta el seu homentage a les big bands de Duke Ellington i Count Basie aquest divendres 7 de juliol a les 23:00 a la Platja Gran de Platja d'Aro en el marc de la 20ª edició de les Nits de Jazz. En parla Josep Maria Sauret, director del festival.
 
La patinadora Mònica Gimeno del club de Mollerussa i el patinador Pere Marsinyach del Foment Cordoní són els nous campions d'Espanya de patinatge artístic sènior.
 
Aquest dijous 6 de juliol es posa en marxa un projecte de transport social al municipi de Castell-Platja d'Aro. Es tracta de fer accessible el transport als diferents serveis del municipi a un col·lectiu que no té facilitats per a desplaçar-se.
 
Castell-Platja d'Aro. L'Aula d'Adults de Castell-Platja d'Aro ha obert el període de preinscripcions de cara el curs que ve. Els interessats es poden inscriure fins el 16 de juny. La formalització de la matrícula es farà al setembre.