Esquerra Republicana de Castell-Platja d'Aro prepara per aquest diumenge a les 20h a la plaça Lluís Companys un nou acte d'homenatge al president assassinat de la República. Es comptarà amb la presència del filòsof i eurodiputat d'ERC Josep Maria Terricabras i de l'escriptora autora de "La maternitat d'Elna" Assumpta Montellà.
 
Aquest dissabte arriba la 5a edició del Festisurf, un festival de música surf a la platja i de caràcter gratuït per tots els amants de la música i en concret d'aquest estil musical nascut a Califòrnia a la dècada dels 60.
 
Divendres a dos quarts de nou del vespre es celebra el darrer dels concerts d'aquesta 20ena edició. El concert es portarà a terme a la plaça Lluís Companys i anirà a càrrec d'Slopy Beats.
 
Del 7 a l'11 de setembre tindrà lloc una de les festes majors més esperades, la de Castell d'Aro. Enguany presenta un programa farcit d'activitats per tots els públics en què destaca el tobogan aquàtic urbà que s'intal·larà al bell mig dela població.
 
Anna Luna Quintet al Nits de Jazz de Platja d'Aro, el 18 d'agost a les 23:00 a la Platja Gran. En parla Josep Maria Sauret, director del festival.