Estel Rodríguez, ERC, fa balanç dels comptes del 2018 de Castell-Platja d'Aro, en què el seu grup va votar en contra en rebuig de l'augment de l'IBI, que consideren excessiu. 
 
Pedro Torres, ICV, valora els pressupostos de Castell-Platja d'Aro i explica el seu vot negatiu, basat en l'excessiva pressió fiscal de ciutadans, en la impossibilitat de realitzar algunes de les inversions pressupostades i en la manca d'atenció en qüestions que considera prioritàries.
 
Castell d'Aro acull aquest diumenge 12 de novembre l'esdeveniment solidari Suem per una bona causa. Es tracta d'una marxa solidària per la ruta de les fonts que recollirà finançament per l'ONG Menudos Corazones, de nens i adolescents amb problemes de cor. 
 
La portaveu d'ERC a Castell-Platja d'Aro, Estel Rodríguez, ha justificat l'abstenció a les ordenances fiscals perquè el govern va tenir en compte algunes de les propostes presentades per aquest grup sobre la taxa d'escombraries però per contra han pujat l'IBI.
 
El primer tinent d'alcalde i regidor de promoció econòmica, ocupació i empresa de Castell-Platja d'Aro, Maurici Jiménrez, explica a l'espai de Precs i Preguntes de Televisió Costa Brava en què consisteix el Pla comercial 2018-2022 i valora l'inici de curs de l'escola d'hivern alhora que avança els preparatius de la campaya de Nadal.