PRECS I PREGUNTES amb Estel Rodríguez (ERC a Castell-Platja d'Aro)

La portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro considera adequades les obres que el govern ha desenvolupat al camí de ronda de Treumal per tal d'obrir-lo al pas després d'anys tancat per les esllavissades del 2010.

Estel Rodríguez considera que s'ha perdut el temps amb Costes però s'ha de seguir insistint perquè hi facin la inversió que permeti assegurar el camí definitivament.

This text will be replaced

Pel que fa a la pròrroga del contracte de neteja i escombraries la portaveu republicana és partidària de convocar un nou concurs per tal d'aconseguir un servei més competitiu i amb un pressupost més ajustat. Per ella és un error augmentar el contracte amb la mateixa empresa per un servei que ja haurien de donar per l'import del contracte.

 

Estel Rodríguez considera que en un municipi turístic s'hauria de ser més flexible en l'horari límit per oferir música als bars, restaurants i hotel. S'ha modificat l'ordenança de civisme per regular aquest límit a les 12 de la nit. Per Rodríguez la 1 de la matinada no és cap deshora.

La portaveu tampoc ha donat suport al lloguer d'un local per 20 anys on s'hi instal·larà l'àrea de comunicació de l'Ajuntament. Rodríguez no entén com havent fet la reforma de la casa de la vila no s'ha volgut trobar un despatx per comunicació.