La portaveu d'ERC a Castell-Platja d'Aro, Estel Rodríguez, ha justificat l'abstenció a les ordenances fiscals perquè el govern va tenir en compte algunes de les propostes presentades per aquest grup sobre la taxa d'escombraries però per contra han pujat l'IBI.
 
Castell d'Aro acull aquest diumenge 12 de novembre l'esdeveniment solidari Suem per una bona causa. Es tracta d'una marxa solidària per la ruta de les fonts que recollirà finançament per l'ONG Menudos Corazones, de nens i adolescents amb problemes de cor. 
 
El primer tinent d'alcalde i regidor de promoció econòmica, ocupació i empresa de Castell-Platja d'Aro, Maurici Jiménrez, explica a l'espai de Precs i Preguntes de Televisió Costa Brava en què consisteix el Pla comercial 2018-2022 i valora l'inici de curs de l'escola d'hivern alhora que avança els preparatius de la campaya de Nadal.
 
El regidor d'Ensenyament de Castell-Platja d'Aro Miquel Chamorro ha passat pel Precs i Preguntes de TV Costa Brava per parlar de l'inici de curs al municipi i les sensacions que deixa la nova escola bressol del municipi. 
 
La Regidora de Participació Ciutadana de Castell-Platja d'Aro, Mònica Ríos, va passar pel Precs i Preguntes de TV Costa Brava per parlar dels resultats del triple procés de participació ciutadana engegat a Castell d'Aro en referència a l'Antic Casino, el nou centre cívic i la Plaça Poeta Sitjà. 
 
El portaveu d'ICV a l'ajuntament de Castell-Platja d'Aro parla a l'espai de Precs i Preguntes de la protesta dels treballadors de l'ajuntament per la proposta de relació de llocs de treball a més d'altres temes d'actualitat.
 
La portaveu d'Esquerra Republicana de Catalunya a Castell- Platja d'Aro, Estel Rodríguez, valora el superàvit de l'ajuntament platjarenc i la modificació de crèdit que es va aprovar en relació amb aquest.
 
Entrevista al Precs i Preguntes amb el regidor d'ICV a Castell-Platja d'Aro Pedro Torres, que opina sobre el projecte de renovació de Port d'Aro, la modificació del pressupost aprovada al passat plenari o la polèmica generada al voltant de les obres al xalet de la Conca.
 
El primer tinent d'alcalde i regidor de promoció econòmica, empresa i ocupació Maurici Jiménez ha passat per l'espai de Precs i Preguntes per explicar tots els projectes que des de l'ajuntament impulsen per generar ocupació i donar formació als comerciants i aturats el municipi.
 
La portaveu d'ERC a Castell-Platja d'Aro, Estel Rodríguez, explica els motius pels que el seu grup va votar en contra al Pressupost 2017. Rodríguez critica que es pressuposten inversions que no es realitzen del capítol de despeses i que afecta la pressió fiscal dels ciutadans
 
El regidor de Seguretat Ciutadana i Ensenyament de Castell-Platja d'Aro Miquel Chamorro ha passat pel Precs i Preguntes de TV Costa Brava on ha explicat els principals projectes de les seves àrees per aquest 2017 i ha desgranat allò que els pressupostos del 2017 permetran fer.
 
El portaveu d'ICV a Castell-Platja d'Aro, Pedro Torres, ha explicat al programa d'entrevistes 'Precs i Preguntes' quina és la seva visió del pressupost municipal de cara el 2017. Un pressupost que consideren poc participatiu i on on tenen moltes discrepàncies polítiques pel que fa al capítol d'inversions.
 
El regidor de serveis, esports i joventut i infància a Platja d'Aro, Antoni Botellé, repassa a l'espai de Precs i Preguntes les partides que hi ha destinades a les seves àrees al pressupost pel 2017 així com les dates més assenyalades a l'agenda.
 
El portaveu d'ICV a Castell-Platja d'Aro fa un repàs de l'actualitat municipal a l'espai de Precs i Preguntes. Valora qüestions com les mocions que van presentar al plenari anterior o els pressupostos que passaran per ple el proper desembre.
 
El regidor de Promoció Econòmica, Empresa i Ocupació de Castell-Platja d'Aro fa un balanç de la temporada d'estiu després de debatra-ho amb comerciants, restauradors i en definitiva persones vinculades amb el sector turístic. Maurici Jiménez explica què és el Consell Local de Desenvolupament Econòmic i quins àmbits s'hi tracten.
 
La portaveu d'ERC a Castell-Platja d'Aro, Estel Rodríguez, valora la proposta d'ordenances fiscals pel 2017 que passarà per ple aquest dimecres. Avisa que sense la llargament reivindicada rebaixa de l'IBI, el seu grup veu difícil donar suport a les ordenances.
 
El portaveu d'ICV a l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro, Pedro Torres, ha passat pel Precs i Preguntes de TV Costa Brava on ha parlat del tancament parcial de Sa Conca, les ordenances fiscals del 2017, la proposta de fer una zona escolar d'equipaments a Castell d'Aro o els les queixes per les obres de Mango.
 
La portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro considera adequades les obres que el govern ha desenvolupat al camí de ronda de Treumal per tal d'obrir-lo al pas després d'anys tancat per les esllavissades del 2010.
 
El portaveu d’Iniciativa per Catalunya Verds a Castell-Platja d’Aro, Pedro Torres, està satisfet de la feina que ha fet el seu grup un any després de la constitució de l’ajuntament. Considera que ICV ha tingut una participació activa en temes cabdals al consistori com les ordenances o els pressupostos per mitjà de la gestió, la fiscalització, la presentació de propostes i la vigilància. Torres ha volgut destacar la tasca del seu partit en la presentació  de diverses mocions en clau social.
 
La regidora de Turisme de Castell-Platja d'Aro, Imma Gelabert, ha explicat a l'espai de Precs i Preguntes les principals propostes que ofereix el municipi per aquest inici d'estiu. Destaquen l'Estereofònics, el Xalaro, el festival Nits de Jazz o les visites guiades als tres nuclis del municipi.
 
El regidor de Promoció Econòmica Maurici Jiménez va passar pel Precs i Preguntes per explicar diferents projectes de la seva àrea com el Xics Gastronòmics, el pla local d'ocupació o el Casal d'Emprenedoria.
 
El portaveu d'Iniciativa per Catalunya-Verds, Pedro Torres, opina que el govern municipal ha donat la veu als veïns de Castell d'Aro quan el procés per escollir el projecte i definir-ne els usos ja està pràcticament tancat.
 
La portaveu d'Esquerra Republicana de Catalunya a l'ajuntament de Castell-Platja d'Aro, Estel Rodríguez, ha explicat al Precs i Preguntes que considera que l'edifici de l'ajuntament, -que actualment està en obres-, fa anys que ha quedat obsolet. Rodríguez posa d'exemple la necessitat de llogar un local per departament de comunicació per manca d'espai de l'edifici.
 
El regidor d'Esports de Castell-Platja d'Aro, Antoni Botellé, ha anunciat que el municipi acollirà properament un campionat mundial de Karate o el Swim Run Costa Brava, entre d'altres competicions d'àmbit internacional.
 
Pedro Torres, portaveu d'ICV a l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro defensa que a nivell local es presentin mocions com les que en el darrer plenari es van aprovar per la implantació de polítiques d'eradicació de l'assetjament escolar, homofòbia i transfòbia als centres escolars o, per exemple, la moció en suport a les mobilitzacions contra el Pla Hidrològic de la Conca de l'Ebre. Segons Torres cal demostrar el suport a nivell local en temes que afecten més enllà de les fronteres locals.
 
Estel Rodríguez (ERC Castell-Platja d'Aro) va reiterar els seus arguments d'antic per votar en contra del pressupost del 2016. Per la portaveu republicana, la coalisió sociovergent no ha canviat el tarannà que ha tingut els darrers anys l'equip de govern al capdavant de la població.
 
La regidora de Participació Ciutadana i Dinamització Comunitària, Mónica Ríos i la educadora social i coordinadora de diferents projectes vinculats a les persones grans del poble, Gemma Canadell, expliquen les activitats que han organitzat en els propers mesos.
 
ERC votarà en contra dels pressupostos de Castell-Platja d'Aro perquè no s'han incorporat cap de les demandes del partit i considera que el superàvit és excessiu.
 
La regidoria de Promoció Econòmica, Empresa i Ocupació i la Universitat de  Girona han organitzat un Curs d'Habilitats Comercials en els Serveis Turístics que s'allargarà des del mes de novembre fins a la primavera.
 
La regidora de Turisme, Imma Gelabert, explica que les principals novetats d'aquesta edició són les dates de la festa, que es concentra a un únic cap de setmana, del 9 al 12 d'octubre, i la presència de cerveses artesanes.
 
La portaveu del grup municipal d'ERC a Castell-Platja d'Aro, Estel Rodríguez, considera que durant aquest mandat s'ha de desencallar el pla d'equipaments que inclou l'ampliació de la biblioteca, millorar el centre cívic de Castell d'Aro i Platja d'Aro o la construcció de l'auditori.
 
El portaveu d'ICV de Castell-Platja d'Aro, Pedro Torres, valora els primers 100 dies de govern a l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro.
 
El portaveu del PSC, Maurici Jiménez, reclama l'activació del pla arran diferents casos, alguns judicials, que afecten l'ajuntament i que, segons la formació socialista, comportaran el pagament de quantitats elevades de diners que haurà d'assumir el ciutadà a través de les arques de l'ajuntament per decisions que han pres tècnics de l'ajuntament o regidors.
 
El regidor d'Iniciativa per Catalunya - Verds, Pedro Torres, atribueix la situació d'aquestes famílies i persones, sense recursos i sense sostre, a la lentitud de l'ajuntament per fer arribar les ajudes als afectats.
 
Estel Rodríguez considera que els pressupostos 2015 s'han fet amb criteri electoralista i sense escoltar l'oposició. La regidora ha carregat contra un IBI que considera excessiu i ha recordat que no s'han incorporat cap de les seves demandes durant aquesta legislatura per això ERC hi va votar en contra.
 
El portaveu d'Iniciativa per Catalunya-Verds, Pedro Torres, assegura, en contra del què diu el govern de CiU i PP, que es tracta d'un pressupost electoralista. També es molt crític amb la falta, segons Torres, d'inversió municipal per ajudar a les famílies més castigades per la crisi econòmica o la gestió econòmica del govern local.
 
Segons el portaveu del Partit dels Socialistes de Catalunya, a l'oposició a l'ajuntament de Castell-Platja d'Aro, el govern municipal de CiU i PP no ha consensuat amb l'oposició els pressupostos d'aquest 2015 i lamenta que no s'hagin tingut en compte diferents propostes que els socialistes han fet, especialment, en matèria de turisme.
 
El PSC de Castell-Platja d’Aro proposa la creació d’un Institut de formació i recerca de comerç i hostaleria i turisme i vincular-lo a la inversió en un viver d’empreses per estimular els principals actius d’activitat econòmica de Castell-Platja d’Aro-S’Agaró.
 
La regidora, Estel Rodríguez, a l'oposició, va votar en contra de les ordenances fiscals al darrer plenari perquè considera que el govern municipal hauria de rebaixar l'IBI a les famílies.
 
El curs 2014-2015 es l'últim dels cursos que la Generalitat va autoritzar als centres educatius de Castell-Platja d'Aro per concentrar les classes al matí.
 
La portaveu d'ERC a Castell-Platja d'Aro, a l'oposició, considera que el govern municipal està escalfant motors de cara a les properes eleccions municipals perquè ha programat diferents inversions que s'executaran en els propers mesos.
 
El regidor d'Iniciativa per Catalunya-Verds, a l'oposició, a l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro, Pedro Torres, lamenta que el govern municipal impulsi millores a la planta baixa de l'ajuntament perquè considera que l'edifici consistorial actual ha quedat petit i no es funcional.
 
El regidor d'esports, joventut, infància i participació ciutadana de Castell-Platja d'Aro Albert López, repassa l'inici del nou curs en les seves àrees. 
 
La regidora d'ERC, Estel Rodríguez, considera que el govern local s'equivoca cedint la gestió i manteniment de la carretera que uneix el nucli de Castell d'Aro amb Santa Cristina d'Aro a la Diputació de Girona. Fins ara la GI-662 estava en mans de la Generalitat i en el darrer ple municipal es va aprovar el tràmit de cessió a la Diputació de Girona.
 
El portaveu d'ICV a Castell - Platja d'Aro, Pedro Torres, va reclamar a l'alcalde Joan Giraut que deixi de fer propaganda i exposi fets i xifres concretes pel que fa al nou CAP de Platja d'Aro i a les inversions socials.
 
La regidora de via pública, Loli Guirado, va sortir al pas de dues polèmiques que han afectat últimament a l'equip de govern: La moratòria de terrasses i uns pagaments irregulars a regidors.
 
La regidora socialista, Mònica Ríos, considera que Convergència i Unió ha tingut un tracte de favor cap alguns empresaris de la població.
 
El regidor d'Iniciativa per Catalunya-Verds, Pedro Torres, lamenta que el govern de CiU i PP hagi retirat del projecte d’ampliació del Port d'Aro, que es va aprovar en el darrer ple, la construcció d'un equipament que permeti dinamitzar a nivell econòmic i turístic el municipi aprofitant una parcel.la que està situada en una de les millores zones de la Costa Brava.
 
L'actual regidora d'ERC al municipi, Estel Rodríguez, ha anunciat que es presentarà a la reelecció per encapçalar la candidatura dels republicans l'any vinent. 
 
Xalaro és una mostra d'espectacles i turisme familiar que tindrà lloc el proper cap de setmana a Platja d'Aro. Aquesta serà la primera edició d'un festival dirigit al públic familiar
 
El PSC de Castell-Platja d'Aro es renova i Dolors Padilla passa el relleu a Maurici Jiménez que és ara el nou portaveu del partit socialista al municipi.
 
El portaveu d'Iniciativa per Catalunya-Verds, a l'oposició a l'ajuntament de Castell-Platja d'Aro, Pedro Torres, diu que presentaran un contenciós administratiu contra la modificació puntual del POUM que es va aprovar en el darrer plenari que preveu modificar els usos de la parcel.la que hi ha sense construir a tocar del gran establiment esportiu que hi ha a l'espai comercial de la Bòbila.
 
La regidora d'ERC a l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro, Estel Rodríguez, ha explicat que estan estudiant la possibilitat de presentar un contenciós contra la modificació d'usos que ha aprovat l'ajuntament en una parcel.la del sector de la Bòbila, per destinar una part de la parcel.la a usos comercials, mentre el POUM preveia com a usos prioritaris l'activitat hotelera.
 
Des d'aquest dimecres, 15 d'abril, i fins el mes de maig els habitants del municipi expressin la seva opinió sobre el futur de l'edifici de l'actual Escola Vall d'Aro de Castell d'Aro, que es traslladarà al costat  de l'IES Ridaura a mitjà termini, i l'espai que ara ocupa l'àrea municipal d'Urbanisme que en els propers mesos es traslladarà a la Casa de la Vila.