Creen l'Escola d'Hivern per a formar gratuïtament empresaris i treballadors a Platja d'Aro

Primera edició de l’Escola d’Hivern de formació especialitzada per a empresaris i treballadors a Castell-Platja d’Aro. El curs constarà de cinc sessions formatives centrades especialment en l’àmbit del comerç. 
Aquesta iniciativa ha estat impulsada per ARO impulsa-Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i desenvolupada per ESCODI-La Universitat del Comerç i el Retail. L’assistència és gratuïta i cal inscripció prèvia perquè les places són limitades (hi tenen prioritat els empadronats i els treballadors/es d’empreses del municipi). A més, es lliurarà un diploma acreditatiu d’ESCODI per la participació a tots els mòduls i certificat per l’assistència a les sessions individuals que es desenvolupen al Centre l’Avenir Fanalenc de Platja d’Aro.
 
Simultàniament, ARO impulsa desenvolupa aquest curs 2016-2017 el nou Diploma d’Especialització en Habilitats Comercials en els Serveis Turístics, mitjançant el Centre d’Estudis de Postgrau de la Universitat de Girona amb la col·laboració de les tres principals associacions professionals del municipi. El programa ofereix la possibilitat de cursar el diploma complet o individualment cada curs d’especialització.
 
Tots els cursos es realitzen al Centre l’Avenir Fanalenc de Platja d’Aro i tenen un preu únic de 100 euros cadascun. Tot i això s'hi apliquen descomptes del 50% per a empadronats i treballadors d’empreses locals. Alhora també per a persones en situació d’atur.