Platja d'Aro celebra el Dia de la Infància amb una gran festa

El 20 de novembre és el Dia de la Infància i és per això que aquest dissabte, Platja d'Aro ho ha volgut celebrar amb una festa. El Palau d'Esport i Congressos de la plaça del Mil·lenari s'ha omplert de gom a gom de nens entre 3 i 12 anys, que han vingut a passar una bona tarda i gaudir de totes les activitats que s'han organitzat. Entre elles, manualitats de tot tipus, tallers de lectura, xocolatada popular i fins i tot un espectacle d'animació a càrrec del Centre Fada Iris.
This text will be replaced
 
L'objectiu de la jornada, a més de la diversió i el joc, ha estat la de recordar els drets que tenen tots els infants. De fet, la diada commemora el 20 de novembre,  data en què es va firmar l'any 1959, la Declaració Universal dels drets dels infants i data també en què l'any 1989 es va adoptar la Convenció dels Drets de l'Infant a l'Assemblea General de les Nacions Unides.
 
La festa també ha volgut ser partícip d'accions benèfiques, com la recollida de roba i menjar que s'ha fet dins del mateix espai. Una jornada que sens dubte, ha donat protagonisme aquells qui més s'ho mereixen, els nens.