Carles Puigdemont inaugura la XXI Trobada d'Economia a S'Agaró

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont  ha inaugurat la 21a edició de la Trobada d'Economia que s'ha celebrat a l'Hotel S'Agaró. Un fòrum de debat econòmic on hi han assitit empresaris, polítics, acadèmics i experts. Entre ells, Oriol Jonqueres, Màrius Carol, Miquel Valls i Anna Balletbó.

Puigdemont saludava coordialment, l'ex diputada del PSC al Congrés, Anna Balletbó, que més endavant, ha reivindicat a Puigdemont la necessitat de la Generalitat, més enllà de la independència de buscar acords i negociar amb l'estat espanyol en matèria d'infrastructures i finançament.
 
Una jornada que més enllà d'aspectes econòmics ha servit per parlar d'independència i de pressupostos.. En aquest sentit, Puigdemont ha fet una crida als presents a no tenir por del canvi, però ha dit que cal treballar-hi.
 
La trobada que tenia l'objectiu d'analitzar tant l'economia catalana i espanyola com l'europea, portava per títol El món en transició: la complexitat del canvi. Un canvi que des de la cambra de comerç, organitzadors també de la jornada, veuen positiu per Catalunya però insert de cara l'any vinent.
 
A la jornada també hi eren presents Oriol Jonqueres, l'alcalde de Platja d'Aro, Joan Giraut i Màrius Carol, director de la Vanguardia.