La nova Associació de comerciants de S'Agaró s'estrena amb una Fira de Tardor

L'Associació d'empresaris S'Agaró-Sant Pol Es mou és la nova entitat municipal formada pels comerciants del nucli de S'Agaró.
 
 
Després de molts esforços els comerciants i empresaris de S'Agaró i Sant Pol han aconseguit formar una associació per celebrar en dates puntuals de l'any i fora de la temporada d'estiu algunes activitats i així poder atraure públic cap aquest nucli de població platjarenc.
 
La Fira de Tardor és el primer esdeveniment que organitza aquesta associació recentment constituïda i se celebra amb l'objectiu de donar als visitants un complement a banda de les botiges i comerços amb activitats al carrer durant tot el dia pels més petits i una fira d'artesania i productes catalans.
 
Articles de tardor i artesans, productes de la zona com fuets, formatges o garrapinyades i inflables, tallers de cuina i activitats pels més petits han estat presents durant tot el cap de setmana a S'Agaró en una fira molt familiar que vol desestacionalitzar la temporada d'estiu.
 
Amb la fira de tardor el nucli de S'Agaró s'ha convertit aquest dissabte i diumenge en un espai on les fulles, els bolets i els colors taronges i marrons han vestit el carrer principal del nucli platjarenc.