Prop de 150 joves atletes al Cros Escolar de Platja d'Aro

Prop de 150 joves atletes de tota la comarca del Baix Empordà s'han trobat aquest dissabte a Platja d'Aro amb motiu de la 2a jornada del Campionat Comarcal de Cros Escolar 2016-2017.
 
This text will be replaced
 
La prova, dividida en deu categories des d'Escoleta fins a Juvenil/Cadet Masculí, ha estat la segona d'un total de cinc curses disputades en alguns de les principals poblacions de la comarca i s'ha dut a terme en un circuit a la zona de Riuet de Platja d'Aro amb tres distàncies diferents de 750 metres, 1.000 metres i 1.500 metres que s'han ajustat a cada grup d'edat fins als 3.000 metres de recorregut de la prova de màxima categoria.
 
La jornada, degut a la seva capacitat d'aglutinar nens i joves, s'ha aprofitat per fer feina de conscienciació relacionda amb la campanya del 25 de Novembre,  Dia Internacional Contra la Violència de Gènere, mitjançant el repartiment de fulletons informatius i polseres i la lectura d'un manifest. En aquest sentit, els sectors infantil i juvenil es consideren òptims per dur a terme aquest tipus de tasques.
 
Al finalitzar la cursa tots els nois i noies han pogut gaudir d'un esmorzar i de l'entrega de diversos obsequis. La propera cita tindrà lloc el 26 de novembre a l'Estadi Municipal de Palafrugell.