El Club Nàutic Port d'Aro i el Club Tennis d'Aro signen un conveni per compartir serveis

 
Unir esforços per aconseguir donar més serveis als esportistes de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró. Aquest és el principal objectiu del conveni que han signat el Club Nàutic Port d'Aro i el Club Tennis d'Aro aquest divendres.
 
This text will be replaced
 
L'acord marc entre ambdues entitats esportives platjarenques contempla la col·laboració entre elles amb la fi de compartir recursos i serveis per oferir als seus respectius socis i alhora aconseguir que les entitats esportives de Platja d'Aro s'uneixin per fomentar l'esport al municipi.
 
La signatura del conveni s'ha fet aquest divendres al migdia al Port d'Aro entre el President del Club Nàutic i el President del Tennis d'Aro i donarà nous serveis a uns 1.100 socis, entre els dos clubs.
 
El conveni pretén obrir les portes als socis dels clubs esportius per oferir-los més serveis i alhora intensificar les relacions ja existents entre les entitats locals. L'acord marc és avui signat només entre el Port d'Aro i el Tennis d'Aro però neix amb l'objectiu que altres entitats esportives s'hi afegeixin. Per aconseguir obrir-se a la ciutadania els dos centres volen treballar de la mà de l'Ajuntament de Castell Platja d'Aro.
 
Amb aquest conveni les entitats municipals volen aconseguir donar importància a l'esport i fomentar-lo entre la població platjarenca.