Platja d'Aro formalitza el Consell Local de Desenvolupament Econòmic

Platja d'Aro ha fet un pas endavant per promoure la creació de sinergies entre els sectors públics i privats. El ple municipal va aprovar aquest dimecres la creació del Consell Local de Desenvolupament Econòmic de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró. Un ens de caràcter consultiu però també dinamitzador que busca actuar amb transparència i de forma transversal per caminar en una mateixa direcció. 
This text will be replaced
Amb el document aprovat al ple, es formalitza una dinàmica que des de fa un any que s'aplica en qualitat de reunions mensuals entre els empresaris i el govern. 
 
Amb la regularització d'aquest consell, s'ha obert la porta a la participació dels grups a la oposició, la qual cosa va generar el vot a favor de tots els regidors. Des d'Iniciativa per Catalunya Verds van elogiar la iniciativa, tot i remarcar que els hagués agradat incorporar un eix social al consell.
 
Des de l'equip de govern van respondre que de moment s'ha exclòs l'eix social perquè podria enlentir les reunions i reduir-ne l'efectivitat, tot i que no descarten incorporar-lo puntualment o en un futur. 
Esquerra Republicana per la seva banda va recordar que ells apostaven al seu programa per fer un consell de la vila integrat per més col·lectius, però que l'acotament d'aquest consell tindrà imputs positius com un treball més específic
 
Al plenari d'aquest novembre es va aprovar també l'inici d'un expedient per l'atorgament d'una concessió d'ús privatiu d'una parcel·la situada a la zona dels Estanys qualificada com a equipaments públics a la Fundació VIMAR de suport a les persones amb discapacitat.