La Fundació puntCAT ajudarà les petites empreses de Castell-Platja d'Aro a tenir un lloc web propi

Només tres de cada deu micrompreses catalanes tenen lloc web. La manca de presència "online" resta competitivitat a aquests negocis. És per això que l'Ajuntament i l'Associació de Comerciants de Castell-Platja d'Aro han signat un conveni amb la Fundació puntCAT per tal de que cap empresa o comerç perdi visibilitat a la xarxa. 
 
This text will be replaced
 
La Fundació puntCAT és una organitzacó sense ànim de lucre que té com a principals objectius que la societat de la informació catalanoparlant tingui una forta presència a Internet presència a través de la promoció del domini .cat i que, gràcies a aquest, se superin les diferències generades per l'escletxa digital.
 
Pel que fa al treball amb els comerços han arrencat conjuntament amb la Direcció de Política Lingüística de la Generalitat el projecte ComerçLocal.cat, que arriba a Platja d'Aro amb la intenció de facilitar a totes les petites empreses que ho desitgin la possibilitat de tenir un lloc web amb la informació essencial de l'establiment d'una forma gairebé instantània i havent de pagar només la quota del domini. 
 
La iniciativa ha estat acollida amb els braços oberts per part de govern i empresaris locals, que veuen el projecte ple de facilitats i valoren els casos d'èxit que està recollint. Durant els darrers dies la Fundació puntCAT ha estat treballant amb establiments de la ciutat de Girona i començarà a oferir els seus serveis a Castell-Platja d'Aro i S'Agaró a partir del dilluns vinent.