Les càmeres de vigilància fan baixar els delictes en picat a Platja d'Aro

Les càmeres de videovigilància i de seguretat són avui en dia una eina de gran ajuda per la policia a l'hora d'identificar infractors o delinqüents. 
This text will be replaced
 
Des de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró fa anys que van apostar per instal·lar càmeres en punts estratègics del municipi per vetllar per la seguretat dels ciutadans.
 
El Centre Avenir Fanalenc de Platja d'Aro ha celebrat una conferència a càrrec de la Policia Local platjarenca per explicar l'equilibri entre el dret a la seguretat pròpia i col·lectiva i el dret a la intimitat. Des de fa tres anys l'Ajuntament de Platja d'Aro va apostar per començar el projecte de les càmeres de videovigilància i protecció, una aposta molt acertada que ha fet disminuir clarament els delictes en general.
 
La conferència, a càrrec del sots-inspector de la Policia Local de Platja d'Aro, David Puertas, va donar l'oportunitat als allí presents de conèixer com treballa la policia del municipi amb les càmeres i també de saber les lleis que amparen aquest projecte de videovigilància.
 
Castell-Platja d'Aro és un dels municipis pioners a Catalunya amb aquest projecte, és per aquesta raó que pobles d'arreu com Guissona, Sant Feliu de Llobregat, municipis del Tarragonès, barcelonès i gironès s'han acotat fins a Platja d'Aro per conèixer com treballen i poder-ho aplicar a les seves poblacions.