El Parc dels Estanys és un espai de migració d'aus de referència a la comarca

El corb marí gros provinent de Suïssa, els esplugabous que arriben amb grups de fins a 300 exemplars o el bernat pescaire són algunes de les espècies d'ocells que en aquesta època de l'any fan parada al Parc dels Estanys de Platja d'Aro una vegada han acabat la temporada de cria.
 
This text will be replaced
 
El Parc dels Estanys és un espai natural que amb els anys ha anat creixent en qualitat i quantitat d'ocells que hi conviuen i és ara a la tardor quan hi ha un gran moviment d'espècies d'aus que van i venen d'arreu del món.
 
Dels coneguts ànecs coll verd, el blauet, els gavians o les garces a d'altres no tan coneguts que migren del nord d'Europa o de l'Àfrica fins a Platja d'Aro i que passen unes hores, dies o mesos segons l'espècie en aquest espai natural en el que s'hi troben com a casa.
 
El Grup local Natura Sterna treballa durant l'any perquè aquest parc i la seva fauna siguin respectats i alhora coneguts per la ciutadania, per això organitzen diverses visites guiades per a tothom qui vulgui conèixer quines espècies tenim a casa nostra i aprendre a saber-les veure en el seu hàbitat natural.