Espanya brilla en el Platja d'Aro Dance Festival

Espanya va ser la gran dominadora del Platja d'Aro Dance Festival que es va celebrar aquest cap de setmana. Les parelles estatals van obtenir el primer lloc del posi en 7 de les 14 competicions que s'hi celebraven, especialment aquelles de balls llatins.  Si Espanya va ser la gran dominadora, Rússia li va trepitjar els talons amb 4 victòries. França amb 2 i Itàlia i Polònia amb una acaben d'omplir el rànquing.  Russos, italians, espanyols i francesos també van ser clars dominadors en la resta del podi, on també hi van figurar Romania, Lituania i Estònia.

This text will be replaced

El Pavelló de Platja d'Aro va acollir la dissetena edició d'un festival que va comptar amb 1.100 parelles de 31 països diferents, i també jutges professionals d’arreu del món i presidents de diverses federacions nacionals.

S’hi van disputar una vintena de competicions de diverses categories en les que van destacar especialment el Campionat del Món  Estàndard categoria sub21 i Campionat del Món de 10 Balls (estàndards i llatins) categoria Sènior 2; i també el Grand Slam Series estàndards i llatins.

Moltes hores d'assaig que s'han vist reflectides amb la puntuació que els jutges han donat durant aquests dies als millors ballarins i ballarines de ball esportiu del món.

Ser la seu del Dance Festival li ha valgut a Platja d'Aro convertir-se en un dels municipis de referència dle ball esportiu a nivel mundial. Aquest esdeveniment esportiu s'ha convertit en el que més participació té de tot l'any al municipi. Es desplacen fins a la Costa Brava ballarins, jutges, acompanyants i públic que ajuden a dinamitzar el municipi fora de la temporada alta.

També mediàticament aquest esdeveniment ajuda a projectar Platja d'Aro i la Costa Brava al món.