Marian Muro rep el timó d'or 2016

L'ex Directora General de Turisme, Marian Muro, ha estat guardonada amb el timó d'or que concedeix actualment la Unió d'Hosteleria i Turisme de la Costa Brava Centre
This text will be replaced
L'entrega de premis va tenir lloc aquest dimecres a Platja d'Aro durant la 36a edició de la festa anual del gremi, que reuneix els diferents agents del sector. 
 
Des de la unió, es va voler reconèixer la trajectòria de Muro en el món del turisme i la seva tasca al capdavant de la Direcció General de Turisme durant els darrers 6 anys. Durant el seu discurs, l'homenatjada va recordar els temps difícils que li va tocar viure quan va entrar l'any 2011, en plena crisi econòmica, i com el turisme va saber-se reconvertir intel·ligentment. 
 
Enguany es van entregar també dos timons d'argent a Josep Lloret per la seva trajectòria en el món cultural i a Montse Closas per la seva aportació al món del turisme i com a presidenta la Unió d'Hosteleria i Turisme de la Costa Brava durant els darrers anys. Es va distingir també La Costa Golf & Beach Resort i l'Hotel Restaurant Sa Punta de la Platja de Pals pels seus 25 anys d'activitat i al Bar Restaurant Es Castell de Begur, el Restaurant Can Penedes de Llagostera i l'Hotel Sant Pol de Sant Feliu de Guíxols pel mig segle de feina. L'empresa Frit Ravich va rebre el premi cooperativa Costa Brava Centre i es va repartir guardons de qualitat als establiments certificats el darrer any, com són Tourist Service, l'Hotel Hostalillo, el Silken Park Hotel San Jorge i l'ajuntament de Platja d'Aro. 
 
Durant el discurs inaugural de l'acte, la presidenta del Gremi d'Hosteleria va elogiar la recuperació econòmica que ha certificat el sector turístic l'any 2016. I va aprofitar l'avinentesa per demanar a les administracions que facin els deures en matèria d'infraestructures i transparència en la gestió amb qüestions com l'impost turístic. 
 
Després de l'entrega dels timons, l'acte va finalitzar amb un sopar amb tots els associats.