300 gossos participen a la desfilada canina

Gossos de totes les mides i races es van reunir a Platja d'Aro en el que ha estat la primera desfilada canina organitzada en el municipi. Els primers en entrar en escena van ser els gossos de les seccions canines dels diferents cossos policials. 
This text will be replaced
Dins un tancat que es va instal·lar a la plaça del Mil·lenari diversos gossos que han estat entrenats van demostrar com intervenen en els escorcolls i com obeeixen escrupulosament les ordres que els donen. Una posta en escena que va sorprendre a tots els assistents per la celeritat en la que els animals assumeixen tots els reptes.
 
Tot i que el moment més esperat esdevé el concurs-desfilada obert a totes les races, les jornades dedicades al que és considerat el millor amic de l'home sempre és una bona oportunitat per conscienciar del maltractament animal que encara avui perdura.
 
La jornada canina també va servir per fer la trobada anual de galgos que va tenir una molt bona acollida. En total van passar per aquest esdeveniment un total de 300 gossos de diferents races.