Platja d'Aro es tenyeix de colors amb el Festival Holi Dolly

Amb l'objectiu d'allargar la temporada l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro però també les diferents entitats vinculades amb el turisme organitzen durant tot l'any activitats per atraure als visitants al poble.
This text will be replaced
 
Aquest cap de setmana l'Associació d'Hotaleria, Oci Nocturn i Restauració ha orgaitzat un Holi Festival que ha estat tot un èxit. Grans i petits han gaudit amb la pols de colors, la música i el bon ambient que s'encomana en aquest tipus de festivals hindús que tan de moda s'han posat a casa nostra.
 
L'escenari estava ubicat a la plaça del Mil·lenari de Platja d'Aro. Amb la música índia de moda i les ganes de passar-ho bé la gent va gaudir en família i entre amics d'aquest festival de colors. Els animadors convidaven a la gent a demostrar l'alegria i els sentiments positius vers els altres entre balls i abraçades de tots colors.
 
La festa que en un primer moment s'havia de celebrar dissabte es va aplaçar a diumenge a la tarda per les males previsions meteorològiques. Des de l'organització estaven molt satisfets pel canvi,