Uns 250 nens gaudeixen dels serveis lúdics de la Casa Lila

Ells són alguns dels prop de 250 nens i nenes que al llarg d'aquest curs participaran a la Casa Lila. Amb l'inici de la tardor la Casa Lila de Castell d'Aro i Platja d'Aro torna a obrir portes durant les tardes per tal que els més petits de la casa passin una bona estona.
This text will be replaced
Les Cases Liles del municipi són uns espais lúdics on els nens i nenes poden desenvolupar el seu joc de manera lliure, sempre tota l'atenció d'un equip de monitors que els guiaran en el seu aprenentatge. S'entén com una zona de joc que els convida a créixer, relacionar-se , aprendre, compartir, i tot fer-ho mitjançant el joc.
 
Per aquells que necessitin fer alguna tasca escolar, també se'ls facilita un espai pels deures que també està dirigit per un monitor. Tot plegat perquè els infants disposin d'un lloc on passar una estona després de l'horari lectiu.
 
Si bé les places pel grup d'infantil ja estan cobertes, les inscripcions pels nens i nenes a partir de 8 anys continuen obertes. La Casa Lila s'allargarà fins el 2 de juny.