S'introdueix el bookcrossing a Castell-Platja d'Aro i S'Agaró

Des de la Biblioteca Mercè Rodoreda i l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro aposten pel 'bookcrossing', també conegut com 'passa llibres', una pràctica que consisteix en deixar llibres a un lloc públic perquè els recullin altres lectors i així anar intercanviant llibres en forma de cadena.
This text will be replaced
El bookcrossing fa poques setmanes que s'ha instal·lat a Platja d'Aro i ha tingut una rebuda molt positiva de lectors, petits i grans, que aprofiten les vacances d'estiu per llegir algun llibre. En total al municipi platjarenc hi ha repartides sis casetes pels diferents nuclis; quatre es troben a Platja d'Aro, una a Castell d'Aro i l'altra a S'Agaró.
 
Els llibres, que es poden agafar i retornar de manera totalment gratuïta, formen part de l'arxiu de la Biblioteca de Platja d'Aro que pretén incentivar la pràctica de la lectura amb aquesta activitat d'intercanvi de llibres tan divertida i coneguda arreu d'Europa.
 
El bookcrossing a Platja d'Aro ha tingut una acollida molt bona entre els ciutadans i visitants del municipi que siguin petits o grans saben apreciar el món de la lectura i són curosos i responsables a l'hora de retornar els llibres a les casetes perquè algú altre els pugui llegir. Aquesta és una iniciativa cultural més que promou l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró amb l'objectiu de dinamitzar la cultura perquè sigui un pilar al costat de l'oci i el turisme.