Els moteros i AFATRAM celebren una nova trobada sobre rodes

Grans dosis d'adrenalina i moltes rialles han protagonitzat la vuitena Festa Motera organitzada per l'Associació de Famílies d'usuaris del centre Tramuntana del Baix Empordà, AFATRAM.
 
This text will be replaced
 
La zona del pavelló de Calonge ha estat el punt de trobada com en cada edició en què usuaris amb alguna discapacitat intel·lectual, familiars i 'moteros' han començat fent un esmorzar i després de l'actuació de la Colla Gegantera de Calonge ha arribat l'activitat més esperada per a tothom: la volta amb les motos custom.
 
Amb el vent a la cara i la sensació de llibertat aquests nois i noies han viscut moments únics per a ells en una activitat que tothom en surt beneficiat. Els moteros posen les seves joies de dues rodes perquè els demés en puguin gaudir i els usuaris del centre Tramuntana els hi tornen el favor amb un bon grapat de somriures.
 
Des d'AFATRAM fa anys que treballen per aconseguir la inclusió dels seus familiars i per això durant l'any organitzen diverses activitats.
 
La Festa Motera d'Afatram s'ha convertit en una cita clau al calendari dels usuaris del Centre Tramuntana o de Vimar però també pels moteros i la colla gegantera de Calonge que no fallen cap any.