Ramon Folch tanca la tercera Tribuna Jordi Comas Matamala

 
El socio-ecòleg Ramon Folch va ser el convidat i encarregat de tancar la tercera Tribuna col·loqui de la Fundació Jordi Comas Matamala.
 
This text will be replaced
 
El mes de maig va celebrar-se la primera tribuna amb l'intervenció del President de la Generalitat Carles Puigdemont que va parlar sobre el turisme en una possible Catalunya independent. Aquest passat mes de setembre va ser Joan Roca, el xef dels germans Roca, qui va exposar 'Els intangibles del Celler' i, finalment, aquest divendres al vespre el sociòleg i doctor en biologia Ramon Folch va analitzar l'actual model turístic i ambiental del país sota el nom 'Turisme: sumar sense restar. Treure partit de la indiferència entre sistemes'.
 
Una intervenció en la que va repassar els orígens i el procés de generalització del turisme, el pes econòmic que té actualment i els conflictes culturals i sistèmics que genera.
 
Després de la intervenció de Folch i del petit col·loqui dirigit pel periodista Josep Puigbó, en nom de la Fundació Jordi Comas Matamala, Carme Hospital, dona de Comas i presidenta del Patronat de la Fundació, va atorgar-li a Folch un llibre sobre el turisme a la Costa Brava centre escrit per un grup d'amics fa uns anys enrere anomenat La tramuntana justa, títol que fa honor a un poema que a Jordi Comas li agradava molt.