Dijous de pluges intenses a la Costa Brava

Dijous plujós a la Costa Brava que ha generat petits problemes d'inundacions en alguns punts del territori.

This text will be replaced
És el cas de Platja d'Aro, on entre les 9 i les 10 del matí hi han caigut pluges de fins a 12 litres d'aigua per metre quadrat. Uns aiguats que han provocat inundacions a les places i carrers més vulnerables per la seva situació en relació al nivell del mar a més de petits desperfectes. La Policia Local ha estat l'encarregada de supervisar les tasques d'evacuació d'aigua a més dels possibles elements malmesos.

Al mal temps d'aques dijous s'hi han sumat també els llamps i trons durant bona part del matí, deixant imatges de postal en diversos punts del territori com és el cas del port de Palamós.

Les pluges han arribat de la mà d'un temps plenament tardorenc, que ha acabat amb els dies de calor i ha convidat la gent a treure paraigües, capelines i roba d'abric de l'armari. Les temperatures s'han estancat en uns modestos 18 graus, però arran el dia humit i del vent discret però persistent s'ha accentuat la sensació de fred.

Si bé les previsions apunten que les pluges aniran remetent, els cels grisos i les temperatures més baixes persistiran durant les properes hores.