Platja d'Aro celebra el dia mundial dels ocells

Platja d'Aro ha celebrat aquest diumenge el dia Mundial dels ocells que, com ja és tradició, s'ha fet en el marc incomparable del Parc dels Estanys del municipi que acull una gran diversitat d'aus.
 
This text will be replaced
 
Estudiar el comportament dels ocells, saber quins moviments fan i com van evolucionant són alguns dels descobriments que es fan en ornitologia, la ciència que estudia els ocells. L'anellament és una de les pràctiques més habituals per conèixer aquestes aus i aquest diumenge tots els visitants al Parc dels Estanys han pogut veure com es fa i, una vegada anellats els ocells, els més petits han tingut el plaer de tornar-los la llibertat.
 
En el marc del Dia Mundial dels Ocells, que es celebra cada 4 d'octubre , el Grup Natura Sterna ha organitzat una jornada de tallers per tota la família on desenes de persones han pogut conèixer una mica millor les espècies tant migratòries com residents que han convertit aquest singular paratge en el seu hàbitat.  
 
A banda dels tallers infantils, l'anellament i les visites guiades al parc, aquest any també s'ha pogut veure una exposició fotogràfica d'ornitologia al mateix Parc dels Estanys.