Uns 200 escolars juguen a Korfbal a Castell d'Aro

Uns dos-cents alumnes de Castell-Platja d’Aro s’han aplegat aquest divendres al matí al camp de futbol municipal de Castell d’Aro per jugar a Korfbal.

This text will be replaced


Una cistella alta, sense xarxa i amb un equip de jugadors mixt són alguns dels requisits per practicar aquest esport minoritari que any a any va creixent a la comarca del Baix Empordà. Des de Platja d’Aro fa uns anys que treballen per donar a conèixer aquest esport i ho fan des de l’Associació Platja d’Aro Korfbal Club (PKC) que va néixer amb l’objectiu de continuar promocionant aquest esport mixt a través de les escoles de la comarca, aportant els valors d’igualtat, cooperació i coeducació en els que es basa aquest esport.

El Korfbal és un esport que, a més, pretén donar sortida als nois i noies per continuar competint després del seu pas pels instituts, fent una vinculació directe amb l’IES Ridaura, que ja porta temps promocionant l’esport, i també pretén competir en les diferents categories que organitza la Federació Catalana de Korfbal.

Aquest divendres les escoles que han participat a la jornada han estat els Estanys, l'escola Vall d'Aro, la Pedralta i Fenals d'Aro amb els nens i nenes de 5è i 6è de primària.

Amb aquest matí d’esport i Korfbal els més petits han pogut descobrir un esport que potser ha estat nou per alguns i de ben segur que ha creat nous jugadors i jugadores per aquest esport mixt.