El Morabanc Andorra noqueja el Joventut de Badalona a Platja d'Aro

El Joventut de Badalona es va quedar sense arguments a la Segona Part i va perdre contra el Morabanc Andorra en un partit de pretemporada a Platja d'Aro. El Pavelló Municipal d'Esports va ser escenari ACB amb una primera part molt igualada i una represa totalment a mans andorranes. El resultat final 89-66 no deixa lloc a interpretacions.

This text will be replaced

Els de Diego Ocampo van començar el partit amb energia i confiança. La pretmporada de la Penya així ho certifica amb 4 de 4 partits guanyats abans de la derrota de diumenge. La primera part va ser d'anades i vingudes amb intercanvi de cistelles i un bon encert des de la línia dels 6/25. Els andorrans, però, molt lluitadors i encertats, van imposar-se per la mínima amb un 22-18 en acabar el primer quart. El Morabanc actuava aquest diumenge com a local.

Després de l'aturada i les explicacions del tècnic els Badalonins van sortir adormits, fet que van aprofitar uns Walker i Jelinek molt encertats per obrir forat. Diego Ocampo es va veure obligat a demanar temps mort i a donar entrada a Sharas Vasiliauskas, que va regenerar el joc interior verd-i-negre retallant distàncies amb un ajustat 35-36 en acabar la primera part.

Festival de triples a la segona part

A la segona part el Morabanc Andorra va fer un festival de triples que els badalonins no van poder seguir. Des dels 6/25 els del principat van començar a fer un forat que va anar minant la moral verd-i-negre. Al tercer quart es va trencar el partit amb un 61-50 difícil de recuperar. El quart quart, va seguir la mateixa tònica amb una Penya totalment bloquejada i uns andorrans que no van aixecar mai el peu de l'accelerador.