Platja d'Aro es convertirà demà en un pol d'atracció pels amants del vehicle clàssic

L'aparcament de la Masia Bas de Platja d'Aro es tornarà a omplir aquest dissabte de vehicles clàssics convertits alguns en autèntiques peces de museu. Ja fa 19 anys que el Retro Motor esdevé un punt de trobada dels amants dels vehicles d'època.
This text will be replaced
 
En un espai de 10.000 metres quadrats s'hi instal·len centenars d'estands per comprar, vendre i intercanviar cotxes, motos, bicicletes, recanvis, accessoris, miniatures i molt més. El Retro Motor és una fira plegada d'activitats de motor clàssiques d'on en destaca la Descarregada del Vehicle d'Època. Qui ho desitgi pot arribar-se fins al recinte tancar a l'esplanada de la Masia Bas amb un vehicle de fabricació anterior al 1985. Tots els cotxes que participen en aquesta descarregada s'estacionen i el públic del Retro Motor els pot contemplar i fotografiar-s'hi a més de compartir experiències amb els propietaris. Gent d'arreu coneix aquesta fira i s'hi apropa any rere any per trobar-se amb aficionats del motor.
 
El Retro Motor és una activitat organitzada pel Classic Motor Club Vall d'Aro amb la col·laboració de la regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro i des de fa poc és també un Memorial a Ralf Kosidlo, un dels impulsors del Classic Motor Club Vall d'Aro. Actualment formen el club uns 200 socis i s'edita semestralment una revista de motor.