Segueixen els problemes d'inundacions a Platja d'Aro

Platja d'Aro segueix patint arran dels aiguats tot i els esforços per desplegar un bon pla de sanejament al municipi. Així ho va reconèixer el regidor d'Urbanisme, Pep Solé, arran d'una pregunta del grup d'ERC al plenari d'aquest dimecres que feia referència a les inundacions de dijous passat a la matinada, quan van caure 60 litres per metre quadrat.
This text will be replaced
La situació de la setmana passada va ser pitjor al voltant de l'estació de bombeig de les Formigues, doncs  s'ha detectat que durant les darreres pluges es va produir una averia al segon grup de bombes que es va instal·lar a l'estació de bombeig.  
 
Aquesta averia ja ha estat arranjada. Per seguir lluitant contra els problemes d'inundacions que pateix històricament Platja d'Aro per la seva morfologia planera en relació al litoral, el municipi continua desplegant el pla de sanejament que contempla obres de diverses índoles fins el 2019 i que ronda els 8 milions d'euros.
 
Les properes actuacions seran aquest mes d'octubre entre la zona del passeig Ridaura i l'Avinguda 11 de setembre. S'està estudiant també portar a terme tasques de millora de la canalització del triangle al voltant de la plaça d'Europa durant aquest hivern.