Joan Roca explica les claus del seu èxit a les Tribunes de la Fundació Jordi Comas

El que per molts és el millor xef del món, Joan Roca, va fer parada a S'Agaró per participar a la segona Tribuna de la Fundació Jordi Comas i Matamala que s'organitza enguany i presidir un sopar col·loqui entorn als valors intangibles del Celler de Can Roca. 
This text will be replaced
 
Les Tribunes de la Fundació Jordi Comas sempre tenen com a propòsit que es parli i es reflexioni al voltant del turisme i com aquest pot ajudar a millorar una societat com la nostra on l'activitat turística hi té tant pes. 
 
En aquesta ocasió, Joan Roca va dialogar amb els prop de 150 assistents a l'Hotel S'Agaró sobre aquells valors que han estat claus per impulsar la seva cuina i el seu equip a l'elit de la gastronomia mundial. Els germans Roca, per cert, acaben d'arribar d'una gira que els ha dut al regne Unit, Xina, Estats Units i Xile, i aquesta activitat en col·laboració amb la Fundació Jordi Comas ha estat de les primeres que han tornat a fer en terres catalanes. 
 
Les Tribunes de la Fundació Jordi Comas van arrencar el 7 de maig amb la intervenció del President de la Generalitat Carles Puigdemont, que va parlar del turisme en una hipotètica Catalunya independent. El proper torn serà el del biòleg Ramon folch el dia 7 d'octubre.