Activitats per a tots els públics a la Festa Major de Castell d'Aro

Castell d'Aro ha viscut aquests darrers dies la seva setmana gran, la de la Festa Major. Prop d'una trentena d'activitats repartides entre el dimecres 7 de setembre i el diumenge 11 han animat d'allò més la vida castellarenca i han fet sortir de casa seva  a bona part dels locals però també a gent d'altres poblacions del voltant. 
This text will be replaced
 
La Festa Major va començar el dimecres amb el pregó a càrrec de Montserrat Puig i va continuar, com a cap de cartell, amb l'actuació de l'actor i director José Corbacho. Els següents dies va ser el torn de concerts com els de l'Orquestra Selvatana el dijous 8, i les Nits Joves del 9 i el 10 a càrrec de les Orquestres Maribel i Di-Versiones el divendres i Hotel Cochambre i Luka Caro el dissabte. 
 
Més enllà de la música, les activitats de tots erls tipus i per a tots els púbics hi van ser més que presents. Tallers infantils, biciletades populars, un correfoc o un Holi fest van fer gaudir a petits i grans. El Holi Fest, precisament, és una de les incorporacions d'enguany a la festa castellarenca. 
 
Coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya, el diumenge a la nit una cantada d'Havaneres a càrrec del grup Peix Fregit va posar punt i final a una Festa Major que havia arrencat de forma oficiosa la setmana abans amb la 6a Marxa de l'Escurçó.