La Fira Made in Catalonia i la Fira del Dibuix protagonistes de la Diada a Platja d'Aro

Els carrers del centre de Platja d'Aro van ser aquest diumenge el punt de trobada d'artesans i artistes. En la celebració de la Diada Nacional de Catalunya al nucli platjarenc per una banda es va celebrar la Fira de Pintura i dibuix i al mateix temps la Fira Made In Catalonia.
 
This text will be replaced
 
Entre artistes locals i d'arreu de Catalunya i els productes artesans i de proximitat Platja d'Aro va celebrar així una part de la Diada a la que centenars de visitants van assistir per comprar algun producte fet a Catalunya o algun quadre pintat per un artista local.
 
Des de fa ja uns quants anys el municipi de Castell-Platja d'Aro celebra la Diada Nacional de Catalunya amb una jornada molt completa d'actes i activitats per a tothom. L'acte institucional d'homenatge a Lluís Companys es va fer, com és tradició, al nucli de Castell d'Aro i paral·lelament a Platja d'Aro es van celebrar aquestes dues fires amb temàtiques diferents però amb un element comú: la proximitat dels seus productes. L'única novetat d'enguany ha estat el canvi d'ubicació d'ambudes fires.
 
Formatges dels Pirineus, anxoves de L'escala o mel del Gironès van ser alguns del gran ventall de productes locals que es van poder degustar i comprar a la fira Made In Catalonia. Pel que fa a la fira de dibuix i pintura, quadres amb paisatges i de temàtica, sobretot marinera, van omplir el carrer Doctor Fleming de Platja d'Aro.