Nou protocol contra l'assetjament

El municipi de Castell-Platja d'Aro té una nova eina per prevenir l'assetjament, un protocol que ha de servir per detectar a temps possibles casos. Han participat a la redacció d'aquest document representants dels centres educatius del municipi, l'Equip d'Assessorament i Orientació Psiopedagògica, els Serveis Socials, els Mossos d'Esquadra i la Policia Local.
L'objectiu és detectar possibles casos d'assetjament a la infància a través de les escoles i la Casa Lila, la joventut amb escoles, instituts i el Casal de Joves i finalment també en la gent gran.
 
This text will be replaced
 
Es va crear la Comissió per a la Prevenció de l'Assetjament fruit de les necessitats detectades per la Comissió per a la Promoció de la Convivència al municipi. El protocol recull totes les possibilitats amb les que els agents implicats es poden trobar i s'estructura com s'ha d'actuar de forma coordinada i global.
 
La presentació del protocol s'ha fet durant una jornada de treball on el mestre i psicòleg Jordi Colle ha ofert una xerrada sobre el fenòmen de l'assetjament escolar. Els educadors de les escoles i institut del municipi però també els funcionaris de l'Ajuntament i els agents de la Policia Local han participat a la jornada.