Diego Arroyo guanya la 6a Marxa de l'Escurçó

Diego Arroyo, en els 21 quilòmetres, i Lorente Iranzo, en els 10, es van proclamar vencedors de la 6a Marxa de l'Escurçó que es va disputar aquest diumenge a Castell d'Aro
This text will be replaced
 
La Marxa de l'Escurçó es podia córrer en dues distàncies perquè hi poguessin participar tant aquells que volien simplement gaudir del paisatge com aquells que se la volguessin prendre en un sentit competitiu. De fet, per poder córrer els 21 quilòmetres es demanaven uns mínims d'experiència demostrable en proves d'un nivell semblant. 
 
Gairebé 200 participants van poder gaudir d'un trajecte que passava pels millors punts del paisatge de la Vall d'Aro, com la Roca Rovira, el Mas Nou o la Ruta de les Fonts, pensat pels organitzadors per poder ensenyar a la gent de fora tots aquells indrets que s'aprecien tant i en el que tantes vegades hi han anat a córrer.
 
La prova era, també, la segona de les cinc que conformen la Lligueta Running Vall d'Aro i que tindrà la seva propera cita el 18 de setembre amb la cursa "La serp de Fanals".