Prop de 200 nedadors a la XIX Travessia Nedant de Platja d'Aro

La Travessia Nedant de Platja d'Aro va arribar aquest diumenge a la seva 19a edició amb un nou rècord de participació. Prop de 200 nedadors es van reunir a S'Agaró per nedar en una jornada de caràcter popular en el que el més important era gaudir del recorregut.
This text will be replaced
 
Des del 2012, amb l'inauguració de la Via Brava que uneix les platges del Racó i la Conca, el trajecte triat per dur a terme la travessia és aquest mateix i això, segons l'organització, té un doble benefici: per una banda, pels nedadors, que poden gaudir més del recorregut, però per l'altra, també pels seus acompanyants, que a diferència de moltes altres proves, poden fer el seguiment a peu. 
 
Tot i no ser una prova puntuable per a cap campionat, l'ambient que es vivia a S'Agaró abans de la sortida era el de competència sana, i és que molts dels nedadors van venir en nombrosos grups de representació dels seus respectius clubs de natació. Molts d'ells eren participants de les categories infantils que van dotar la cita d'un marcat caràcter juvenil.