L'Street Outlet remata la temporada comercial d'estiu a Platja d'Aro

Cap de setmana de grans descomptes i gangues als carrers de Platja d'Aro amb una nova i exitosa edició de l'Street Outlet. La tradicional botiga al carrer porta molta gent al centre comercial a cel obert del nucli platjarenc i aquest cap de setmana s'ha demostrat. Les botigues han tret l'estoc que tenen per poder encarar la nova temporada de tardor-hivern amb el magatzem més buit. Per altra banda els compradors han gaudit remenant i triant entre penjadors i taules buscant la seva talla o aquella peça amb el millor preu. 
This text will be replaced
 
La temporada d'estiu s'ha considerat bona des del sector dels comerciants, sobretot gràcies a un agost pràcticament de sobreocupació en el que les vendes han augmentat molt respecte la resta de mesos precedents i que ha fet donar per bona tota la temporada.  Els assistents aquest cap de setmana a Platja d'Aro han pogut obtenir per grans preus el poc que ha quedat d'aquest estiu.
 
Aquestes peces de roba, d'altra banda, són una bona compra a curt termini, i és que encara que comercialment es comenci a donar la temporada per acabada, les previsions meterològiques fan pensar que podrem parlar de condicions d'estiu durant unes quantes setmanes, i banyadors, polos, vestits curts i sandàlies tindran llarga vida encara aquest 2016.