L'Ajuntament adquireix una finca boscosa de 38 hectàrees de les Gavarres

L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro serà el nou propietari d'uns terrenys de les Gavarres de 38 hectàrees que van des del barri de La Coma a Castell d'Aro fins gairebé a la urbanització Masnou de Platja d'Aro.
This text will be replaced
 
L'Ajuntament i el moviment religiós dels Focolars han signat un conveni en el que els fins ara propietaris cedeixen gratuïtament aquests terrenys a l'Ajuntament. El document està ara a exposició pública i s'haurà d'aprovar en el plenari municipal del setembre o octubre. Aquestes 38 hectàrees el govern les suma a la gran finca de Vallvanera cedida fa anys pels promotors de la urbanització Mas Nou a l'Ajuntament.
 
Dins del terreny que ara se cedeix a l'Ajuntament hi ha importants elements patrimonials pel poble com són les fonts del Ferro, de la Boixa, del Poeta Sitjà, del Pum i de l'Acàcia. Espais recuperats en la bonica ruta de les fonts i molt estimats pel poble. Precisament és en ment del govern cedir la gestió d'aquestes 38 hectàrees forestals el grup ecologista  Natura Sterna de Castell-Platja d'Aro.
 
El govern no descarta obrir nous senders en aquest terreny per apropar el patrimoni antropològic a la població.