Sílvia Pérez Cruz s'estrena a la gran pantalla amb 'Cerca de tu casa'

Aquest divendres s'estrena a la gran pantalla el film 'Cerca de tu casa' protagonitzat per la palafrugellenca Sílvia Pérez Cruz. És la primera vegada que l'artista agafa el paper d'actriu protagonista i ho fa en una pel·lícula dirigida per Eduard Cortés.
La cantant palafrugellenca a més ha composat i interpretat la banda sonora del film, una feina que ha aprofitat per donar forma al seu darrer disc, Domus, que es va publicar l'hivern passat.
 
This text will be replaced
 
Amb 33 anys Sílvia Pérez Cruz s'ha convertit en una de les veus més buscades del país i és que ràpidament la seva música ha traspassat fronteres esdevenint un referent en el panorama musical actual. La música de l'artista té un segell pròpi i així es plasma a la pel·lícula. La palafrugellenca va guanyar un Goya per la banda sonora de la pel·lícula Blancanieves el 2012.
 
'Cerca de tu casa' és un drama musical i social que explica la història de la Sònia, una mare jove que es queda sense feina igual que el seu marit. La família té molts problemes per pagar la hipoteca i decideixen tornar a viure a casa dels seus pares. El banc els segueix reclamant el deute de la casa i implica també els pares dels joves que els van avalar a la signatura de la hipoteca.
 
Acompanyen a Sílvia Pérez Cruz en el repartiment de la pel·lícula els actors Adriana Ozores, Lluís Homar i Ivan Massagué.