Lluís Clavera, campió d'Espanya de tennis amb 85 anys

Lluís Maria Clavera és l'actual campió d'Espanya de tennis per veterans d'individual i dobles en la categoria de més de 85 anys. Olotí d'adopció, en Lluís viu entre La Garrotxa i la Costa Brava, quatre dies a la muntanya i tres a Platja d'Aro practicant l'esport que l'ha convertit en el millor d'Espanya de la seva edat.
This text will be replaced
 
El passat mes de maig va aconseguir una nova fita quan va ser el guanyador del Campionat Nacional que es va celebrar a La Manga del Mar Menor, a Múrcia. Tant jugant amb parella com individualment, en Lluís va ser capaç de superar tots els seus contrincants i deixar clar un any més que l'esport no té edat.
 
Oficial de notaries de professió i tennista d'afició en Lluís Clavera és una persona molt esportista, va començar a jugar a tennis als 15 anys i, tot i que va deixar-ho mentre estudiava la carrera, va seguir fent atletisme i amb més de 50 anys va començar a fer maratons, en total en va fer 17. Actualment el tennis i el gimnàs són el seu dia a dia quan és a Platja d'Aro, però quan és a Olot fa excursions a la muntanya amb els amics. El seu secret és no deixar de moure l'esquelet i, com ell diu, tenir sort.
 
Lluís Clavera està molt agraït al Club Tennis d'Aro per totes les atencions i facilitats que ha rebut i, sobretot perquè l'han fet soci d'honor. També està content perquè tot i tenir 85 anys explica que encara hi ha socis del Club que volen jugar a tennis amb ell.