Platja d'Aro és seu del Diploma d'Especialització de la UdG sobre Habilitats comercials en els serveis turístics

Platja d’Aro seràel proper curs 2016-2017 seu del nou Diploma d’Especialització en Habilitats Comercials en els Serveis Turístics.

El diploma està organitzat pel Centre d’Estudis de Postgrau de la Universitat de Girona i ARO Impulsa-Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, amb la col·laboració de les tres principals associacions professionals del municipi: Empresaris; Passeig Marítim; i Hoteleria, Restauració i Oci. El programa ofereix la possibilitat de cursar el diploma complert o individualment cada Curs d’Especialització: Francès i/o Anglès Comercial, Habilitats Comercials i Gestió Organitzativa, o Màrqueting i Eines 2.0.

Les sessions es desenvolupen del 3 d’octubre al 19 de juny, dos o tres cops per setmana al Centre l’Avenir Fanalenc de Platja d’Aro de 14.30 a 16.30 h (horari de migdia per facilitar la participació d’aquelles persones que estan treballant).Per obtenir el Diploma d’Especialització (224 hores) s’han de cursar tres cursos -un d’idiomes i els dos d’àmbit comercial i de màrqueting- i realitzar un treball pràctic final (6 hores) que consisteix en la presentació oral en l’idioma específic escollit sobre un projecte de servei turístic comercial, acompanyat d’una campanya de màrqueting 2.0. La matrícula d’aquesta modalitat és de 300 euros, però amb descomptes del 50% per a persones empadronades a Castell-Platja d’Aro i per a treballadors d’empreses domiciliades al municipi.

També hi ha la possibilitat és cursar independentment cada curs d’especialització: Anglès Comercial (dimarts i dijous del 27 de setembre al 22 de desembre), Francès Comercial (dilluns i dimecres del 3 d’octubre al 21 de desembre), Habilitats Comercials i Gestió Organitzativa (dilluns, dimecres i divendres del 9 de gener al 27 de març), Màrqueting i Eines 2.0 (dilluns, dimecres i divendres del 29 de març al 19 de juny). Tots els cursos tenen un preu únic de 100 euros cadascun amb independència de la seva durada (46 hores els d’idiomes i 66 hores la resta), i també s’hi apliquen els descomptes del 50% per a empadronats i treballadors d’empreses locals. Més enllà dels descomptes generals, les persones en situació d’atur tindran condicions especials (cal consultar-ho personalment).

Els interessats a realitzar el cursar alguna de les propostes es poden adreçar a ARO Impulsa-Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament (T 972 817 284 ext. 209 · This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ), on també es realitzen les matrícules (places limitades a 25 participants). El Diploma d’Especialització s’adreça a aquelles persones interessades en introduir-se al mercat laboral de l’espai comercial turístic, o a treballadors o petits comerciants que vulguin desenvolupar o millorar les seves habilitats comercials, gestió organitzativa, millorar el tracte als clients amb el coneixement del francès i/o l’anglès o definint estratègies de màrqueting en el punt de venda o servei amb les eines de comunicació 2.0. Tot i que no és necessària una titulació prèvia per poder accedir al curs, es recomana tenir un nivell d’ús mitjà de suports informàtics.