El Festival de Música de S'Agaró commemora els 100 anys de la mort de Granados

El festival Internacional de Música de S'Agaró encara la recta final de la temporada.
This text will be replaced
 
Aquest dissabte l'església de La Gavina de S'Agaró es va omplir de gom a gom d'un públic, com sempre molt respectuós, que gairebé va exhaurir les entrades. Mireia Fornells i Joan Miquel Hernández, dos pianistes de gran renom al país, van oferir un concert molt especial en commemoració dels 100 anys d'aniversari de la mort d'Enric Granados. 
 
Així, amb el títol 'Celebrant Granados', el Nexus Piano Duo va ofereir un repertori plegat d'obres mestres, fent especial referència a la música contemporània dels compositors catalans i espanyols com Albéniz, Mompou, Montsalvatge i de Falla, amb la presència també de peces úniques de Granados.
 
El duet de pianistes ha estat guardonat en els més destacats concursos estatals i internacionals, i han estat becats per institucions com el Ministeri de Cultura, la Generalitat de Catalunya i la AIE per assistir a diferents cursos internacionals, on han tingut l'oportunitat de treballar amb grans especialistes com Alícia de Larrocha, Nati Cubells o Joseph Paratore.
 
L'església de S'Agaró acull durant tota la temporada del festival un total de deu concerts en els que hi han intervingut grans músics professionals i joves promeses de la música clàssica.
 
El proper concert serà el 27 d'agost amb la soprano Tina Gorina i el pianista Stanislav Angelov; el 3 de setembre hi haurà Patrizia Bettotti i Edoardo Bruni, amb el violí i el piano respectivament, i el festival acabarà el 17 de setembre amb el jove pianista Marc Heredia, guardonat al Concurs Maria Canals 2015.