Èxit del concert de Festa Major amb Els Montgrins

Platja d'Aro està de Festa Major. Durant aquest cap de setmana el municipi platjarenc organitza una gran quanitat d'activitats dirigides a totes les edats i gustos perquè tothom pugui gaudir de la festa.
 
Aprofitant la gran afluència de turistes i visitants que té Platja d'Aro aquests dies de ple mes d'agost, la Festa Major és un bon moment per celebrar un any més la festa del poble amb activitats pensades per a tots. 
 
This text will be replaced
 
Una de les activitats estrella de la festa que ja és una tradició a Platja d'Aro, com també a moltes altres poblacions baixempordaneses és el ball de festa major, un moment en què petits i grans es troben a la plaça per passar una estona tot ballant o xerrant, gaudint del concert, la qüestió és estar tots junts.
 
La conegudíssima Orquestra Montgrins de Torroella de Montgrí que fa més de 130 anys que toca arreu de les festes majors de Catalunya va ser l'encarregada de fer moure l'esquelet i animar la gran quanitat de públic de Platja d'Aro que es va aplegar a la plaça del Mil·lenari. 
 
Durant tot el cap de setmana Platja d'Aro ofereix activitats i espectacles per a tothom que no només formen part de la programació de festa major sinó també activitats del programa d'estiu com els concerts d'Estereofònics o les Nits de Jazz, en total un gran ventall de possibilitats per no quedar-se a casa aquests dies d'estiu.