Èxit d'expositors i visitants a la 4a edició de la FiraFan de Platja d'Aro

Els fanàtics de les pel·lícules, sèries de televisió, dibuixos animats, discos de vinils i un llarg etcètera de productes relacionats amb el col·leccionisme tenien una cita aquest diumenge a Platja d'Aro.
 
This text will be replaced
 
Per quart any consecutiu el Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro ha acollit la FiraFan, la fira del col·leccionisme de la Costa Brava centre.
 
Els videojocs més mítics, ninots de les pel·lícules que han creat més fanatisme de la història del cinema i, en general, qualsevol cosa relacionada amb el col·leccionisme fanàtic. Entre els més de 140 metres lineals de productes repartits per la primera planta del Palau d'Esports platjarenc els visitants i curiosos han pogut buscar i remenar entre la gran oferta de la Firafan que ha durat tot el dia, d'11 del matí a les 9 de la nit.
 
Després de quatre edicions la Fira Fan de Platja d'Aro s'ha convertit en una cita imprescindible per tots els amants i fanàtics del col·leccionisme freak. Una de les principals novetats d'enguany han estat les classes pràctiques que han fet l'equip del Barcelona Eagles Quidditch Team que han explicat com es juga el Quidditch, aquest joc que va néixer de la saga de Harry Potter.
 
Des de l'Associació AroCinema, que són els encarregats d'organitzar la FiraFan, estan molt contents de com ha anat creixent aquesta fira que cada any és més coneguda ja que és la única que se celebra a la comarca.