Platja d'Aro a punt per la seva Festa Major

Platja d'Aro està més radiant que mai. I no només perquè sigui l'època de l'any on hi ha més gent, sinó també perquè agost vol dir Festa Major.  De l'11 al 15 d'agost el nucli costaner es posa les seves millors gales amb un campli conjunt d'activitats amb la voluntat de fer-la atractiva per a tots els públics i per a totes les edats.

La música té un pes important en aquesta Festa Major. La majoria de concerts es concentren a la Plaça del Mil·lenari on hi haurà com a novetat la presència de Foodtrucks. Hi tocaran grups com Gospel d'Aro, els Montgrins, Doctor Prats, l'Hora del Joglar, The Papa's and The Popo's o The Ecitements, entre d'altres.
Un altre indret que concentrarà concerts serà la Plaça Major amb grups com La Pesca Salada, Orelles de Xocolata, Les Anxovetes o Halldor Mar.

Les activitats esportives i participatives també tindran un pes important a la festa amb Torneig de Petanca, Beach Volley, Torneig de Bàsquet i Bàdminton, Campionat d'Escacs, Campoinat de Sudoku o la fira de brocanters, entre d'altres.