La Urbanització Dalmau celebra la seva 37a Festa

El centre de Platja d'Aro es va convertir en un nou parc aquàtic aquest diumenge. Aquesta activitat, amb tobogans inflables i tot tipus de jocs d'aigua, va ser un dels actes centrals de la Festa de la Urbanització Dalmau.

This text will be replaced


Els més petits van poder gaudir d'allò més lliscant i remullant-se en un espai on habitualment només hi veuen carrers. Potser aquest va ser l'esdeveniment més vistós del cap de setmana dins el marc duna celebració que arribava a la seva 37a edició, però no va ser l'únic, i és que durant tres dies es van programar activitats destinades a públics de totes les edats.

El mateix diumenge, sense anar més lluny, va ser el dia amb l'agenda més farcida: de bon matí es va començar amb una bicicletada popular, es va continuar amb els inflables d'aigua i una arrossada. A la tarda es va continuar amb la primera "color party", una festa de l'escuma i una guerra d'aigua i es va posar fi al cap de setmana amb una sardinada popular. Un cop acabada la Festa, tocava pensar ja en l'any que ve.

La Festa de l'Urbanització Dalmau està organitzada pels mateixos veïns del barri amb el suport d'altres platjarencs, l'Ajuntament i diverses empreses col·laboradores.