Moció per acabar amb les deficiències de Correus a Castell-Platja d'Aro

Els veïns de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró estan cansats de les deficiències en el servei de Correus. Sobretot en els nuclis de Castell d'Aro i S'Agaró els horaris de l'atenció al públic i l'eficàcia del servei de correus deixa molt que desitjar pels ciutadans que han de recollir certificats, paquets o simplement rebre puntualment la seva correspondència.
Aquests problemes que es pateixen tot l'any s'intensifiquen en el període estival quan la població es multiplica. El plenari municipal ha aprovat uina moció conjunta en la que s'insta a la Societat Estatal de Correus i Telègrafs de l'Estat i al Ministeri de Foment a reforçar el servei.
 
This text will be replaced
 
La moció s'ha presnetat de manera institucional, és a dir, l'han signat tots els grups polítics amb representació al consistori platjarenc. Esquerra Republicana va insistir en que es canviï de franja horària l'hora que tenen els ciutadans per anar a recollir certificats. Des d'Iniciativa es va alertar que el Consell Comarcal va fer una petició similar el mes de març i que englobava els problemes que pateix amb Correus tota la comarca i la resposta ha tardat mesos en arribar.
 
En el mateix plenari es va aprovar una moció presentada per Esquerra per un país lliure corrupció. Motivada pels escàndols amb les gravacions entre el Ministre de l'Interior i el director de l'Oficina Antifrau la moció ha estat recolzada per ERC, Convergència, el PSC i Iniciativa. Ciutadans i el Partit Popular hi van votar en contra.
 
Ja en el torn de Precs i Preguntes el protaveu d'Iniciativa va exposar que a la vigília del dia internacional de l'orgull gai l'ajuntament va rebre una recomenació del govern català de fer onejar la bandera de l'arc de sant martí. Aprofitant que l'Ajuntament no té aquest símbol els regidors ecosocialistes van aprofitar el ple per entregar-la a l'alcalde qui rebutja fer-la onejar de la façana de la casa de la vila per no crear un precedent amb altres símbols.